Caută în arhivă
Afişează

Pentru a nu deveni victima acestui gen de înşelăciune, denumită generic „metoda accidentul”, poliţiştii ialomițeni atenţionează cetăţenii să fie prudenţi atunci când sunt apelaţi telefonic de persoane necunoscute [...]

Citeşte tot

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, s-au alăturat campaniei umanitare ”Cupa Zâmbetelor”, care a fost inițiată de un localnic din comuna Ciulnița și se află la cea de-a doua ediție.

Citeşte tot
07 Iunie 2018Sursa: IPJ Ialomita

AVEȚI GRIJĂ ÎN LOCURILE UNDE MERGEȚI LA PESCUIT!

Pescuitul este un hobby de relaxare, de evadare din mediul de zi cu zi, de odihnă şi satisfacţie în mijlocul naturii, dar nu trebuie să uitați că pericolele şi accidentele pot apărea peste tot.

Citeşte tot
06 Iunie 2018Sursa: IPJ Ialomita

TÂNĂR DISPĂRUT

Poliţiștii solicită sprijin pentru depistarea unui tânăr care, la data de 21 martie a.c., a plecat de la domiciliul său din municipiul Slobozia şi nu a revenit până în prezent.

Citeşte tot
04 Iunie 2018Sursa: IPJ Ialomita

1 IUNIE, ALĂTURI DE CEI MICI

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au fost alături de cei mici, vineri, 1 iunie a.c., la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Internaționale a Copilului din municipiul Slobozia.

Citeşte tot
04 Iunie 2018Sursa: IPJ Ialomita

RECOMANDĂRI PENTRU ȘOFERI

Dacă porniți la drum, țineți cont de recomandările Poliției Române și respectați indicațiile polițiștilor rutieri aflați în teren.

Citeşte tot

Folosim tot mai mult telefonul mobil, care are din ce în ce mai multe opțiuni și utilizări. Pentru a îl folosi în siguranță, polițiștii vă recomandă să fiți precauți când instalați diverse aplicații și să nu [...]

Citeşte tot
23 Mai 2018Sursa: IPJ Ialomita

VREI SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRĂ?

25 mai 2018 este ultima zi în care se pot depune cererile de înscriere a candidaţilor pentru concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan-Cuza”

Citeşte tot

Copii din mai multe şcoli ialomiţene parcurg „Şcoala altfel” cu poliţiştii

Citeşte tot
09 Mai 2018Sursa: IPJ Ialomita

COMUNICAT

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomița este abilitat să comunice următoarele:

Citeşte tot