RSS - https://il.politiaromana.ro/https://il.politiaromana.ro/RSS - https://il.politiaromana.ro/DIN ACTIVITATEA POLIȚIȘTILOR SECȚIEI RURALE STELNICAhttps://il.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/din-activitatea-politistilor-sectiei-rurale-stelnicaPolițiștii Secției Rurale Stelnica acționează permanent pentru reducerea riscului rutier și asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică

]]>
2018-04-11 08:04:00https://il.politiaromana.ro/https://il.politiaromana.ro/files/
ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU UN PAȘTE ÎN SIGURANȚĂhttps://il.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/actiuni-ale-politistilor-pentru-un-paste-in-siguranta2018-04-10 13:26:00https://il.politiaromana.ro/https://il.politiaromana.ro/files/ÎNTOARCEREA DIN MINIVACANŢA DE PAȘTE, ÎN SIGURANȚĂhttps://il.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/intoarcerea-din-minivacanta-de-paste-in-sigurantaPoliţiştii sunt la datorie și acționează pentru fluidizarea și monitorizarea traficului, pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente grave, la întoarcerea din minivacanţa de Paște. Vă recomandăm să conduceți cu atenție și prudență și să respectați indicațiile polițiștilor din teren.

]]>
2018-04-10 13:25:00https://il.politiaromana.ro/https://il.politiaromana.ro/files/
ALEGE VIAŢA! RECOMANDĂRI ALE POLIŢIEI ROMÂNE PENTRU O CĂLĂTORIE ÎN SIGURANŢĂhttps://il.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/alege-viata-recomandari-ale-politiei-romane-pentru-o-calatorie-in-sigurantaPoliţiştii de la rutieră sunt prezenţi în trafic, în zilele de sărbătoare, pentru asigurarea fluenţei traficului, combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, fluidizarea şi controlul circulaţiei.

]]>
2018-04-07 13:23:00https://il.politiaromana.ro/https://il.politiaromana.ro/files/
POLIȚIȘTII ACȚIONEAZĂ PENTRU UN PAȘTE ÎN SIGURANȚĂhttps://il.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/politistii-actioneaza-pentru-un-paste-in-siguranta2018-04-07 13:22:00https://il.politiaromana.ro/https://il.politiaromana.ro/files/ACȚIUNI ALE POLIȚIEI IALOMIŢENE, PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILORhttps://il.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/actiuni-ale-politiei-ialomitene-pentru-siguranta-cetatenilorIeri, polițiștii au intervenit la 32 de evenimente și au aplicat peste 150 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 64.000 de lei, au constatat 22 de infracțiuni, iar pentru neregulile constatate în trafic, au reținut 8 permise de conducere.

]]>
2018-04-06 13:21:00https://il.politiaromana.ro/https://il.politiaromana.ro/files/
RECOMANDĂRILE POLIȚIȘTILOR PENTRU PROCESIUNI RELIGIOASE LINIȘTITEhttps://il.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/recomandarile-politistilor-pentru-procesiuni-religioase-linistiteToți ne dorim sărbători armonioase. Pentru a le avea, trebuie să fim civilizați și să îi respectăm pe cei din jur.

]]>
2018-04-06 13:20:00https://il.politiaromana.ro/https://il.politiaromana.ro/files/
VĂ RECOMANDĂM, VĂ INFORMĂM, PREVENIM… MINIVACANŢA DE PAȘTI, ÎN SIGURANŢĂhttps://il.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/va-recomandam-va-informam-prevenim-minivacanta-de-pasti-in-sigurantaPoliția Română va fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în siguranță de Sfintele Sărbători de Paști de cult Ortodox. Toți trebuie să fim atenți, conștienți și responsabili, pentru ca nimic să nu ne strice liniștea.

]]>
2018-04-05 13:18:00https://il.politiaromana.ro/https://il.politiaromana.ro/files/
SĂRBĂTOAREA NAȘTERII DOMNULUI, ÎN LINIȘTE ȘI SIGURANȚĂhttps://il.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/sarbatoarea-nasterii-domnului-in-liniste-si-sigurantaPolițiștii Inspectoratului de Poliție Județen Ialomița vor fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în linişte și siguranță de Sfintele Sărbători de Paști de cult Ortodox.

]]>
2018-04-05 13:17:00https://il.politiaromana.ro/https://il.politiaromana.ro/files/
MANIFESTĂRILE RELIGIOASE, ÎN SIGURANȚĂhttps://il.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/manifestarile-religioase-in-sigurantaAceastă perioadă, premergătoare Sărbătorii Pascale, reprezintă una dintre perioadele cele mai apropiate de evenimentele creştineşti, desfăşurate la biserică.

]]>
2018-04-04 14:19:00https://il.politiaromana.ro/https://il.politiaromana.ro/files/