08 Februarie 2018Sursa: IPJ Ialomita

BILANȚUL ULTIMEI ZILE: 7 INFRACŢIUNI ȘI 119 CONTRAVENȚII

În urma acțiunilor și intervențiilor efectuate de polițiști, în ultimele 24 de ore, 2 persoane care ar fi comis infracțiuni au fost surprinse în flagrant delict. Pentru abaterile de la lege, polițiștii au aplicat aproape 120 de sancţiuni contravenţionale.

La data de 7 februarie a.c., peste 200 de poliţişti au acționat, pe raza județului Ialomița, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Au fost organizate 7 acțiuni și s-a intervenit la 16 evenimente, dintre care 15 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 7 infracţiuni, iar 2 persoane au fost surprinse în flagrant delict.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 119 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 30.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind reținute 5 permise de conducere și au fost retrase 4 de certificate de înmatriculare.

Exemplificăm:

Doi bărbați de 26 și 40 de ani au fost depistați de polițiștii rutieri în timp ce conduceau autotvehicule pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.

* * *

De asemenea, poliţiştii au depistat în trafic un alt coducător auto, un tânăr de 21 de 21 de ani, din județul Bacău, care conducea un autovehicul pe drumurile publice, deși avea acest drept suspendat.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosar penal.