09 Ianuarie 2018Sursa: IPJ Ialomita

ACTIVITĂȚI DESFĂȘURATE DE INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN IALOMIȚA, ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

Polițiștii acționează permanent pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice.

Pentru siguranţa cetăţenilor, peste 100 de poliţişti au acționat, în ultimele 24 de ore, pe raza întregului județ, în sistem integrat, alături de celelalte structuri teritoriale din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Au fost organizate peste 60 de patrule și s-a acționat, pentru prevenirea accidentelor rutiere, cu 2 aparate radar.

În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 29 de evenimente, dintre care 28 au fost sesizate prin SNUAU 112, în urma activităților desfășurate fiind constatate 7 infracțiuni.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița .

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 100 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la aproape 26.000 de lei.

Totodată, în ultimele 24 de ore, în urma acțiunilor pentru salvarea de vieți și prevenirea accidentelor rutiere, au fost reținute 9 permise de conducere și a fost retras un  certificat de înmatriculare.

Reamintim tuturor cetățenilor că Poliția acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității, fiind pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.